ЕГН
парола
Изход
 
начало   за контакти   новини
   
 
 

     
     
   

ВАЖНО ВЪВ ВРЪЗКА
С ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ!

05/2020  

Уведомяваме кандидатстудентите, че актуална информация за отменените и отложени изпити от КСК 2020 поради обявеното извънредно положение в РБ, могат да получат на сайтовете на университетите!

Подадените до петък, 13 март 2020 кандидатстудентски документи в бюрата на НАПС са предадени на съответните университети и са въведени в техните бази данни!

Считано от 7 май 2020, в бюрата на НАПС се подновява приемът на кандидатстудентски документи за тези университети, които са обявили продължаващ прием за предварителните изпити от КСК 2020 при спазване на социална дистанция и всички останали противоепидемични мерки! Свържете се с нашите бюра за повече информация!

 

     
     
    ПРОМОЦИЯ!
30% отстъпка за кандидатстване в ИУ-Варна, СА-Свищов и УНСС едновременно!
03/2013  

За предварителните и редовните изпити през КСК 2013, НАПС обявява промоционални цени на своите услуги при едновременно подаване на документи в бюрата или онлайн за явяване на предварителни и редовни изпити, кандидатстване с матури и за класиране в трите най-големи икономически университета у нас!

 

     
     
    Уважаеми канидатстуденти,
01/2011  

за първи път в България през кандидатстудентска кампания 2008 НАПС предлага нова „европейска” услуга – подаване на заявки за кандидатстване във ВУ чрез Интернет!

Вече ще имате възможност да помислите, да се посъветвате с родителите си, с познати и приятели и в спокойна обстановка, пред компютъра, да подадете Вашата кандидатстудентска заявка чрез Интернет регистрацията в сайта на НАПС, освен достъп до добре познатата ви уникална и постоянно актуализирана информационна система, вече Ви осигурява и възможност да спестите още време и пари като попълните предварително Вашите кандидатстудентски документи.

Вече няма да чакате на безкрайните опашки във ВУ или в регионални бюра, за да получите, попълните и подадете документите си, данните ви тепърва да се нанасят в компютърните програми за прием и да Ви връщат отново и отново за допуснатите в бързината по невнимание грешки.

Сега вече ще имате възможност да помислите, да се посъветвате с родителите си, с познати и приятели и в спокойна обстановка, пред компютъра, да подадете Вашата кандидатстудентска заявка чрез Интернет.

 

     

 

 

 

НАГРАДА!

Чрез НАПС всички печелят! :-)

 

След успешната кандидатстудентска кампания ръководството на НАПС реши да награди чрез жребий един от най-активните си кандидат-студенти. Наградата МР3 плейър получи, вече студентът Дамян Димитров Ставровски от Пазарджик, който кандидатства чрез НАПС в 7 висши училища.

Желаем на всички кандидат-студенти успех в кандидатстудентската кампания! НАПС е с Вас!
Очаквайте нови изненади и улеснения при приема във ВУЗ!

Честито на победителя!