ЕГН
парола
Изход
 
начало   за контакти   новини
   
 
 

     
     
   

"ВИСЯЩ КАНДИДАТ-СТУДЕНТ"
Платете 5 лева повече за непознат, на когото парите за кандидатстване не достигат!

03/2013  

Образованието винаги е било основен приоритет за българското семейство и родителите често се лишават от много неща, за да осигурят добро образование на децата си!

Предвид на икономическата криза и ниските доходи на много български домакинства, за които разходите за изпращане на абитуриент плюс тези за кандидатстване във ВУ са вече непосилни, НАПС възприема идеята за социално подпомагане "Висящо кафе" и обявява инициативата "ВИСЯЩ КАНДИДАТСТУДЕНТ" през КСК 2013!

Във всички свои бюра и за своя онлайн прием НАПС оставя за своя сметка по един касов бон за сумата от 5 лева, която да бъде използвана от някого, на когото парите не достигат и чрез тях да му бъде намалена или покрита изцяло таксата за подаване на документи!

Призоваваме всички кандидатстуденти (и техните родители), които имат тази възможност да последват нашия пример да оставят по един касов бон за 5 лева на техен "непознат" съученик, който може да им бъде много благодарен за своя неочаквано реализиран шанс в живота!

 

     
     
    ПРОМОЦИЯ!
30% отстъпка за кандидатстване в ИУ-Варна, СА-Свищов и УНСС едновременно!
03/2013  

За предварителните и редовните изпити през КСК 2013, НАПС обявява промоционални цени на своите услуги при едновременно подаване на документи в бюрата или онлайн за явяване на предварителни и редовни изпити, кандидатстване с матури и за класиране в трите най-големи икономически университета у нас!

 

     
     
    Уважаеми канидатстуденти,
01/2011  

за първи път в България през кандидатстудентска кампания 2008 НАПС предлага нова „европейска” услуга – подаване на заявки за кандидатстване във ВУ чрез Интернет!

Вече ще имате възможност да помислите, да се посъветвате с родителите си, с познати и приятели и в спокойна обстановка, пред компютъра, да подадете Вашата кандидатстудентска заявка чрез Интернет регистрацията в сайта на НАПС, освен достъп до добре познатата ви уникална и постоянно актуализирана информационна система, вече Ви осигурява и възможност да спестите още време и пари като попълните предварително Вашите кандидатстудентски документи.

Вече няма да чакате на безкрайните опашки във ВУ или в регионални бюра, за да получите, попълните и подадете документите си, данните ви тепърва да се нанасят в компютърните програми за прием и да Ви връщат отново и отново за допуснатите в бързината по невнимание грешки.

Сега вече ще имате възможност да помислите, да се посъветвате с родителите си, с познати и приятели и в спокойна обстановка, пред компютъра, да подадете Вашата кандидатстудентска заявка чрез Интернет.

 

     

 

 

 

НАГРАДА!

Чрез НАПС всички печелят! :-)

 

След успешната кандидатстудентска кампания ръководството на НАПС реши да награди чрез жребий един от най-активните си кандидат-студенти. Наградата МР3 плейър получи, вече студентът Дамян Димитров Ставровски от Пазарджик, който кандидатства чрез НАПС в 7 висши училища.

Желаем на всички кандидат-студенти успех в кандидатстудентската кампания! НАПС е с Вас!
Очаквайте нови изненади и улеснения при приема във ВУЗ!

Честито на победителя!